Onze showroom en beurzen

Hartman nieuwe collectie op beurzen

MET HARTMAN MAAK JE HET VERSCHIL

Come together! Ons statement spreekt eigenlijk al voor zich. Wij creëren graag blijheid in iedere tuin en dat doe je met elkaar. Bij elk product dat we produceren laten we comfort, design en kwaliteit samenkomen! 

Wij danken ons succes aan onze innovaties, focus op marketing, financiële onafhankelijkheid, onze medewerkers en aan jou, onze klant. Wij werken graag aan een intensieve samenwerking met onze dealers. Ons motto hierbij is; kies je voor Hartman, dan krijg je meer dan alleen producten. Jouw bedrijf vertegenwoordigt één of meer topmerken. Iets om te koesteren. Want met een merk heb je een duidelijk concurrentievoordeel en straal je vertrouwen uit. Dat geldt ook voor Hartman, hét topmerk voor hoge kwaliteit tuinmeubelen en kussens. Het tuinmeubelmerk van Nederland. Een merk dat staat voor de hoogste kwaliteitsnormen, voortdurende productinnovaties en optimaal gebruiksgemak. Een merk met een ijzersterk imago en een merk dat bovendien actieve marketingpropositie biedt voor exposure, PR en promotie. Benieuwd? Neem contact op met [email protected].

BEURZEN

Binnenkort komt hier het overzicht van de beurzen waar wij in 2020 te vinden zijn! Ook staat deze informatie altijd op ons brandportal.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands