Hartman vacatures

Geplaatst op: Categorieën: Blikvangers

Zie jij jezelf al zitten? Wij zijn op zoek naar stagiaires en afstudeerders!

Hartman team zoekt stagiaires

Wie zijn wij?
Hartman is een Nederlands A-merk in tuinmeubelen en tuintextiel, dat zich kenmerkt door haar sterke naam en haar innovatieve karakter. Wij zien onze tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Ze brengen sfeer in de tuin, creëren onvergetelijke momenten en staan garant voor ultieme tuinbelevingen. Hartman is een stabiel, innovatief en populair tuinmeubelmerk met uitstekende toekomstverwachtingen en een groeiend marketingteam. 

We zijn bij Hartman altijd op zoek naar jong talent. Toppers die van Hartman een nóg mooier merk willen maken! Wij zoeken enthousiaste aanpakkers die goed zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Qua afstudeeropdracht bieden we vrijheid voor eigen initiatieven, maar we hebben er ook een aantal op de plank liggen:
 • Afstudeerplek: Online marketing en communicatie onderzoek Duitsland
  Voor de Duitse markt zijn wij op zoek naar een afstudeerder die onderzoek gaat doen naar (online) marketingmogelijkheden. De resultaten van het onderzoek reiken verbeterpunten en aanbevelingen aan om de consument optimaal te inspireren met het merk Hartman, waardoor Hartman verder kan groeien in Duitsland. Social media en online marketing zullen hier een belangrijke rol in spelen.
  Pre: Kennis van de Duitse taal.
 • Stageplek (of afstudeerplek): Fotografie
  Voor de afdeling Marketing zijn wij opzoek naar een fulltime stagiaire die zich bezig gaat houden met product- en (deels) sfeerfotografie. Je ondersteunt het team bij de fotografiedagen en je bent bezig met het bewerken van het geschoten beeldmateriaal en vult content op de website. Liever afstuderen? De bovenstaande werkzaamheden zouden we natuurlijk ook kunnen combineren met een afstudeeropdracht gerelateerd aan de website of fotografie.
  Pre: Kennis van Photoshop en Illustrator.

 • Afstudeerplek: Online marketing en website
  Om onze website en online marketing voor de Benelux markt (NL en BE) te optimaliseren zijn wij op zoek naar een afstudeerder die onderzoek gaat doen naar de website en SEO-activiteiten binnen Hartman. De resultaten van het onderzoek geven verbeterpunten en aanbevelingen aan om de website, de content en SEO-strategie te optimaliseren, waardoor Hartman verder kan groeien binnen de Benelux markt.
  Pre: Kennis en affiniteit met online marketing (specifieke kennis over SEO is gewenst).
Waar zijn we naar op zoek?
Om goed binnen ons team te passen, zijn wij op zoek naar gedreven afstudeerders en stagiaires die zich elke dag voor 100% in willen zetten om van Hartman een nog mooier merk te maken! Flexibele, jonge mensen met volop frisse ideeën en inspiratie! Omdat we merken dat de betrokkenheid van beide kanten beter is als we veel samenwerken, vragen we je om minimaal 4 dagen per week aanwezig te zijn op ons hoofdkantoor in Enschede. 
  
Wat bieden wij?
 • Goede begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven (onze afstudeerders studeren altijd binnen 5 maanden af)
 • Kans op een baan na je afstuderen
 • Een passende stagevergoeding
 • Kennis en ervaring bij het A-merk op het gebied van tuinmeubelen
 • Je bent onderdeel van een dynamisch en gezellig team, je draait als volwaardige collega mee in de dagelijkse werkzaamheden
 • Een eigen werkplek op ons hoofdkantoor in Enschede
 • Mogelijkheid om hard te lopen met het leukste bedrijventeam tijdens de Enschede Marathon en Singelloop!Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands