Onze nieuwe klassieker Sophie

Geplaatst op: Categorieën: Blikvangers

Onze nieuwe klassieker; je zit lekkerder dan ooit.

Eindelijk was het moment daar.. Vorige week zijn de eerste paar exemplaren Sophie geproduceerd in Nederland, Enschede om precies te zijn! Na een periode van 10 jaar niet meer geproduceerd te hebben in eigen land, kunnen wij vol trots melden dat onze nieuwe klassieker weer gemaakt wordt in Enschede. De productie is dus weer terug in eigen handen. We zijn overdonderd door de leuke reacties.. We are so proud!

 

 Directeur en eigenaar van Hartman Geert Steinmeijer met zijn trots Sophie.

 

Vanaf komend voorjaar zal de Sophie Element (€99,95) en de Sophie Studio (€129,95) verkrijgbaar zijn in de vakhandel en vele tuincentra in drie kleuren: grijs, taupe en wit. Het verschil tussen beide varianten zit hem in het onderstel. De Sophie Element kenmerkt zich door haar strakkere belijning. De aluminium poot is rechthoekig. Dit maakt deze versie wat moderner. De Sophie Studio kenmerkt zich door het eigentijdse, conische onderstel. Dit maakt hem extra exclusief en helemaal van nu. De Sophie komt niet voor niets als ''beste uit de zittest''! Dunne billen, dikke billen? Onze nieuwe stoel zit lekkerder dan ooit door de ronde, golvende vormen van de kuip, de extra ondersteunende armleuning en licht verende rugleuning.  

It all happens when you sit down!


Sophie Studio stoel in wit en grijs

 

De Sophie is niet alleen uniek door het ideale zitcomfort maar ook door het afwateringssysteem. Door de speciale trechtervorm blijft er geen water op de stoel liggen na een regenbui. Tevens is het een echte eyecatcher. De zitkuip springt direct in het oog, maar ook het subtiele aluminium onderstel verdient minstens zoveel aandacht. Eigenlijk is het een stoel die helemaal voldoet aan ons Hartman DNA. De stoel is zo comfortabel dat je er geen zitkussentje bij nodig hebt. Maar voor de buitengenieters onder ons die het bijvoorbeeld met het dragen van een korte broek prettiger vinden, is deze optioneel wel verkrijgbaar. We hebben een speciale Sophie tafel die matcht bij de Sophie serie. Maar wat dacht je van een teakhouten tafel? Maak naar eigen smaak het plaatje compleet!

Een stoel die helemaal voldoet aan ons Hartman DNA.

 

Sophie Studio stoel grijs met Sophie Studio tafel in grijs

 

Bovenstaande afbeelding is een van onze favoriete sfeerplaatjes. Op deze afbeelding is de grijze Sophie Studio tafel gecombineerd met de 6 grijze Sophie Studio stoelen. Deze foto is genomen op een dakterras in Amsterdam, met een geweldig uitzicht over de stad. Party with Sophie! Ons nieuwe outdoor concept komt in totaal bij meer dan 600 dealers (tuincentra, woonwarenhuizen, speciaalzaken en webshops) in Europa te staan. Volgend jaar zal er een kuipstoel worden geproduceerd zonder leuningen. Die kuipstoelen zijn vooralsnog bestemd voor het terras (van balkon tot grote tuin), maar er wordt ook nagedacht over kuipstoeltjes met een onderstel van metaal of hout. Wat dacht je van een onderstel van koper? Let's do more!Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands