All weather tuinmeubelen

Categorieën: Blogs


All weather tuinmeubelen... U heeft er vast al eens van gehoord. Maar wat is het nu precies? Het zijn tuinmeubelen die zo mooi zijn dat ze er bijna uit zien als binnenmeubelen, maar die in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Onze all weather tuinmeubelen hebben als basis een aluminium frame. Het frame wordt bekleed met Quick-Dry-Foam en afgewerkt met de stof Sunbrella. De tuinmeubelen die we samen met Sunbrella gemaakt hebben zijn speciaal ontwikkeld om het maximale comfort, kwaliteit en design aan u te kunnen bieden. Ze zijn uniek en hebben vele voordelen, deze zijn hieronder voor u uitgelicht:Sunbrella stof

De stof die gebruikt wordt komt van Sunbrella. Zij maken o.a. ook cabrio autodaken en de bekleding van boten. Dit verklaart al hoe sterk deze stof is.

De stof is lichtbestendig. Dit wil zeggen dat de stof niet verkleurt wanneer het lang bloot wordt gesteld aan zonlicht. Dit komt omdat de stof is gemaakt met solution dyed acrylic. Het verfpigment wordt aan het begin van het maakproces tot in de kern van de vezel gemengd. Hierdoor kan het Sunbrella product jaren lang in de zon blijven staan.

De Sunbrella stof is ook water en vuilafstotend. Het is zo gemaakt dat het water en het vuil niet in de stof trekt. Hierdoor heeft schimmel geen kans om te kunnen groeien. Eventuele vlekken kunnen heel gemakkelijk schoon gemaakt worden. De vlek trekt niet in de stof waardoor u niet meer uren hoeft te boenen.Quick-dry-foam

Het Quick-dry-foam waarmee het aluminium frame is bekleed geeft u het maximale zitcomfort. Het zijn stevige kussens waardoor u goede ondersteuning krijgt. Daarnaast is de schuimstof waterdoorlatend en extra ademend. Water en andere vloeibare middelen lopen als het ware door de schuimstof heen, waardoor er geen tijd is voor schimmel vorming. Ook veroorzaken schimmels vaak een zeer onaangename geur, deze geur ontstaat dus ook niet.


Aluminium onderstel

Het sterke en roestvrije aluminium frame is de basis voor de producten. Het aluminium is duurzaam en lichtgewicht. Hierdoor zijn de meubelen makkelijk te verplaatsen. Het aluminium hoeft niet behandeld te worden. Over het frame zit namelijk een coating die al genoeg bescherming biedt. Wanneer u het frame toch wilt reinigen kan dit met neutraal reinigsmiddel en een vochtige doek.


Bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden

Door de combinatie van de Sunbrella stof, het Quick-Dry-Foam en het aluminium onderstel zijn deze producten bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. De all weather tuinmeubelen kunnen uren in de zon staan zonder dat ze verkleuren en de regen zal niet zorgen voor schimmel of onaangename geuren. Hierdoor is het opbergen van kussens niet meer nodig! Daarnaast zijn alle eventuele vlekken heel gemakkelijk te verwijderen omdat ze niet in de Sunbrella stof trekken.

Benieuwd naar de huidige All weather collectie? Bekijk deze hier!Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands