Buitenkijken bij Marielle Wielheesen

Categorieën: Blogs

Buitenkijken bij Marielle

Marielle Wielheesen is mede oprichtster van FurnLovers. Dit is een fantastisch online-inspiratiekanaal (met onder andere trends) op het gebied van interieur, wonen en lifestyle. Daarom is het ook niet gek dat ze koos voor kleur, kleur & nog eens kleur! Dit is namelijk een van de tuintrends van 2021:“Onze tuinset van Hartman geeft me een zomers gevoel. De oranje kleur van de stoelen staat zo vrolijk en gezellig. Het geeft niet alleen een frisse look, maar het is voor mij ook écht een sfeerbepaler.”

Dine & Wine: Aan de Sophie stoelen met ronde tafel

“Mijn favoriete plekje in de tuin is toch wel ons tuinhuis, vooral omdat we hier het hele jaar door van kunnen genieten. Momenteel is het hele tuinhuis nog dicht, maar we kunnen drie houten panelen eruit halen, zodat het in de zomer ook een fijne plek is om te zitten. We hebben in het tuinhuis zowel een loungegedeelte als een eethoek. Echt top dat we dit beide hebben, zodat je altijd wel een fijne plek hebt waar je kunt relaxen, borrelen of eten.”

Nog even wachten met de wijn, want een prachtige zusje voor dochter Vlinder is op komst. Maar in de tussentijd kan er wel volop gedineerd worden. Marielle koos voor de Sophie Elegance stoel in de vlotte kleur oranje: “Het haalt ons tuinhuis gelijk helemaal op (daar staat de set namelijk momenteel). De ronde Sophie HPL tafel is ook echt een topper, want ik hou ervan om een opvallend contrast aan te brengen. Tegenover de stoelen is dit echt de perfecte match.”.Hartman kuipstoel SophieHartman kuipstoel oranje

 

Sierkussens voor in de tuin: Relaxen met een touch of colour

“Ik zou mijn stijl omschrijven als warm met een stoere, industriële touch. Het is juist makkelijk om kleur toe te voegen als de basis neutraal is: op deze manier kun je verschillende kleuren toevoegen en veranderen wanneer je maar wil.“ Het zal je vast niet verbazen, maar ook hier is Marielle gegaan voor de sprekende kleur oranje. Zo is het complete tuinhuis een fantastisch geheel geworden. De sierkussens hebben door de gebruikte stoffering een luxe en warme uitstraling. De combinatie van uni-colour kussens en kussens met uitgesproken designs zorgt voor een speels effect.


Loungeset Hartman sierkussensLoungeset Hartman sierkussens

 

 

Tips van Marielle: Stylingtips voor de tuin

Ik zou eerst goed kijken naar de indeling van je tuin: wat zijn de mogelijkheden en welke kant kan ik op? Ik vind een ronde tafel veel gezelliger staan en in de meeste tuinen komt een ronde tafel ook veel mooier over. Het past beter, je houdt meer loopruimte over en het is veel gezelliger eten.

Verder vind ik het leuk voor de tuin om ook hier te kiezen voor diverse materialen. Wij hebben een bamboe schutting, een houten tuinhuis, grind, stenen, gras... En we hebben ook twee palmbomen geplaatst, zodat je ook wat meer in de hoogte werkt. Hierdoor krijg je veel meer afwisseling dan dat alles vlak en hetzelfde is. Dat is dus ook zeker een tip die ik mee wil geven.

Tuininspiratie: Alle Hartman producten voor jou op een rijtje

Heeft de tuin van Marielle jou inspiratie geboden en ben je ook op zoek naar dat sprankeltje extra kleur? Of staat juist de ronde zwarte tafel boven aan de wensenlijst? Bekijk hier alle producten en de bijbehorende eigenschappen rustig terug:Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands