Buitenkijken bij Monique Smit

Categorieën: Blogs

BUITENKIJKEN BIJ
MONIQUE SMIT


Ontspannen doe je thuis in je tuin, samen met je gezin! Monique Smit woont samen met haar man en twee zoontjes in Volendam. ‘’Lekker loungen op de bank met een boek is wat ik graag doe.’’ aldus Monique. Een heerlijke plek om te genieten van de eerste zonnestralen en even lekker te relaxen.


EEN MODERNE EN KINDVRIENDELIJKE TUIN

De stijl van de tuin is modern en vooral donkere kleuren en antraciet voeren daarbij de boventoon. De tuin wordt bijna dagelijks gebruikt, het hele jaar door wordt er door de kinderen in gespeeld: ‘’De kids moeten er ook lekker kunnen voetballen en er mag best geleefd worden’’. Voetballen en schommelen zijn favoriet. Ook van de trampoline wordt veel gebruik gemaakt, maar de heerlijke loungebank zal door iedereen worden gebruikt! Er is plek genoeg!GEEN GESLEEP MET KUSSENS

Monique is klaar voor de zomer. De nieuwe loungeset die ze heeft uitgezocht, is de All-weather loungeset Dion. Deze set is afgewerkt met de oersterke stof Sunbrella ®. Hierdoor kan de loungeset het hele jaar door in weer en wind buiten blijven staan. ‘’Ik was op zoek naar een loungeset die je niet hoeft op te bergen. Geen gesleep met kussens! Daarnaast moet de bank een heerlijk zitcomfort hebben.’’ Het gave is dat deze set de looks heeft van een indoor bank. Een luxe uitstraling met een heerlijk zitcomfort!

Ben je benieuwd welke tuinsets nog meer het hele jaar door buiten kunnen blijven staan? Bekijk ze hier!
EXTRA KLEUR EN GEZELLIGHEID

Tuinkussens zijn de mooiste accessoires om je loungebank af te stylen. Monique was meteen fan van het groene thema; Gamboge Green. Een thema waarin de natuur terug is te vinden, en waarin neutrale kleuren elkaar afwisselen. Sommige kussens zijn afgewerkt met de stof Velvet, een luxe stof die ook bij Monique binnen weer is terug te vinden. Vooral de combinatie tussen verschillende soorten kussens maakt het lekker speels. Doordat de tuin al uit veel donkere kleuren bestaat, voegen juist deze sierkussens extra kleur en een gezellige sfeer toe. Let’s lounge!


De kussens die zijn afgebeeld op de loungeset zijn:

Wil jij meer tuinkussens uit het groene thema bekijken? Of wellicht de andere kleuren thema's? Laat je inspireren door ons tuinkussen lookbook!


Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands