Buitenkijken bij Shirley Bonenberg

Categorieën: Blogs

Tuininspiratie! Buitenkijken bij Shirley Bonenberg

Vandaag kijken we buiten bij Shirley Bonenberg! Al ruim drie jaar woont Shirley met haar gezin in een karakteristieke oude boerderij met een ruime tuin. Hoewel er geen complete verbouwing nodig was, zijn er toch een paar ruimtes onder handen genomen. Samen met de oude schuur, het rieten dak en de prachtige omgeving heeft dit ervoor gezorgd dat ze een parel van een woonomgeving in handen heeft. We zijn erg benieuwd naar haar keuzes en natuurlijk naar haar tuin in hartje Drenthe!

Combinatie van stijlen

We zien dat je jouw stijl van binnen naar buiten hebt doorgetrokken. Hoe zou je je stijl omschrijven? “Dat is best lastig te omschrijven, want ik combineer graag stijlen met elkaar. Ik hou van kringloop aankopen, maar ook van design. Gooi dat bij elkaar in mijn Scandinavische sfeertje en je hebt mijn stijl. Voor buiten geldt dat ook! Doordat ik in een boerderij woon, komen er buiten landelijke invloeden bij natuurlijk."

Ultiem geluksmoment in de tuin

De tuin kenmerkt zich door de ruimte, gezellige hoekjes en.. “Naast dat een grote tuin veel werk met zich meebrengt, ervaren we er ook veel vrijheid. Onze tuin grenst aan een akker, waardoor we weids uitzicht hebben. Dat is natuurlijk geweldig!” Shirley vindt het fijn om ergens in de tuin te genieten van een goede kop koffie of een glaasje bubbels. Als de kippen haar komen opzoeken en lopen te kakelen, dan is het ultieme geluksmoment voor haar compleet. “Ik heb twee favoriete hoekjes in de tuin, namelijk de overkapping in de schuur en de pergola. De overkapping in de schuur is ontstaan doordat we daar het hout, dat er opgeslagen was, hebben weggedaan. De ruimte die toen ontstond, was zo onverwachts mooi dat we nog iedere dag blij zijn met die extra ruimte.“

houten overkapping met bankoverkapping met details

 

Eenvoudige kleuren & bijzondere details

“Ook de pergola, die we vorig jaar gemaakt hebben, is favoriet. Hier zitten we in het late avondzonnetje. Het robuuste zwarte geraamte geeft de tuin een extra dimensie.” Shirley koos in haar tuin voor de Lucas Corner lounge set. “Het is net alsof je een echte bank hebt staan in de tuin, daar hou ik van.” De hoekbank is speciaal ontwikkeld voor het buitenleven en kan zelfs in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Het frame is gemaakt van sterk roestvrij aluminium en dient als basis. Het gehele frame wordt bedekt met Quick-Dry-Foam en is afgewerkt met Sunbrella stof. Hierdoor hoeven de kussens nooit meer opgeborgen te worden. “Dat de bank na een regenbui snel droog is, dat is natuurlijk super handig!”

zwarte houten pergola bij shirleyzwarte pergola met bank voor buiten van hartman

 

Gekozen is voor de Lucas in de kleur antraciet en de bijpassende zwarte Harry tafel. “Ook de mooie Hartman sierkussens in naturel kleuren passen perfect bij mijn stijl. Ik was voorheen nogal van de kleuren, maar sinds we hier wonen houd ik het rustig. Dat komt doordat er al zoveel mooie en bijzondere details zijn. In de tuin hebben we daarom alleen witte bloemen, dat staat zo mooi met het zwarte hout en het groen.”

Shirley's stylingtips

We vroegen Shirley of ze een aantal leuke stylingtips voor ons heeft. “Dat heb ik wel; zorg voor een paar mooie basis accessoires. Mooie kleden, kussens, bloempotten, posters en planten. Daarmee kan je eindeloos combineren, zowel binnen als buiten. Ook heb ik altijd verf in huis. Is een accessoire niet meer naar je zin, dan geef je hem gewoon eerst een ander kleurtje!” Je kunt Shirley volgen op haar Instagram voor meer inspiratie. 

Producten op een rijtjeGerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands