Carolien Spoor koos voor de teakhouten tafel!

Categorieën: Blogs

Carolien Spoor koos voor deze teakhouten tafel!

Deze week kijken we buiten bij Carolien Spoor! De actrice en moeder van twee jongens (Otis & Elias) is getrouwd met Jon Karthaus. Samen besloten ze vorig jaar een prachtige woning te kopen, net buiten Amsterdam. Nadat er een badkamer muurtje was gesloopt, werd er zwaarder geschut in gezet en besloten ze, zo goed als, alles aan te pakken. Hierbij mocht de tuin natuurlijk niet ontbreken.

In samenwerking met FONQ gaf ze haar tuin een compleet nieuwe look & feel! Ben je benieuwd welke teakhouten tuintafel Carolien koos, kijk dan met ons mee.

Grote tuin buiten Amsterdam

“Elke dag voelt nog steeds als vakantie in eigen huis!” Met het uitzicht op grasland vol met geiten, schapen en kippen kijk je je ogen uit. De kinderen kunnen de hele dag door de tuin heen rennen en er is genoeg ruimte om alle vrienden en familie uit te nodigen. Carolien laat op haar Instagram weten dat ze iedereen graag voorziet van lekkere hapjes en drankjes.

 carolien spoor tuinverbouwing

Teakhouten tafel: De Yasmani!

Daarom is er ook gekozen voor de robuuste tuintafel Yasmani! Deze teakhouten tafel heeft een onderstel dat vervaardigd is uit aluminium. Doordat er is gekozen voor een wit onderstel, krijgt de tafel een frisse look. Het onderstel dat uit een H-frame
bestaat, zorgt ook voor extra stevigheid. Erg praktisch, vooral met kleine kinderen. Ook is er voldoende ruimte om een groot gezelschap uit te nodigen.

carolien spoor verbouwde haar tuinteakhouten tafel met wicker stoelen van hartman
 

 

De tafel is alleen compleet met bijpassende stoelen: De Delphine!

Carolien koos niet alleen voor een teakhouten tafel van Hartman; ook de bijpassende stoelen mochten niet ontbreken. De Delphine stoel geeft karakter door het moderne ontwerp in het wicker. De kleur Mocaccino sluit perfect aan bij het teakhout van de tafel. Wist je dat deze kleur nieuw in de collectie is? Het geeft een verfrissend en sfeervol gevoel in deze ruime tuin!

Gezellig samen, lang dineren

Met John achter de barbecue is het altijd feest! We hebben uit verschillende bronnen gehoord dat de filmmaker wel weet hoe hij met een stukje vlees om moet gaan. Zijn kip uit de oven is zelfs een lichtelijk beroemd onder menig BNN’er. Het liefst tafelen de twee samen met hun gezelschap lang na. Met de nieuwe Hartman dining set met teakhouten tafel lijkt dat helemaal geen probleem te zijn!

teakhouten tafel in het randje van amsterdam

Ga jij ook voor deze teakhouten tafel met bijpassende stoelen?

Bekijk dan hier de gehele set! Ben je geen fan van de lichte kleuren en toch op zoek naar een soortgelijke set? Bekijk hier de andere combinatiemogelijkheid.

 Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands