De Romantische tuin van Nathalie!

Categorieën: Blogs

De romantische tuin van Nathalie

Deze week kijken we buiten in de romantische tuin van Nathalie Mensinga. Samen met haar man en zoontje woont ze in een kwadrantwoning in Spijkenisse. Vol enthousiasme deelt ze prachtige beelden van haar huis en tuin op haar blog & Instagram account Tamar Living. In het huis vind je zachte grijze & beige tinten, gecombineerd met de kleur wit! In de romantische tuin pakt ze dit net even anders aan. We zijn mega benieuwd naar haar keuzes; kijk je met ons mee?

Moderne romantische tuin

Als ons een ding duidelijk is geworden, dan is het dat Nathalie precies weet hoe ze een prachtige basis moet zetten. De overkapping van deze romantische tuin heeft grijze tegels en is afgewerkt met een strakke zwarte basis op de planken. Ze koos voor de Dion corner lounge set uit onze all-weather collectie.

 

moderne romantische tuin

Dit is een grote moderne loungebank die in weer en wind zijn mannetje kan staan. Onwijs handig nu we de koude winterdagen ingaan. Na een regenbui (of misschien zelfs sneeuw!) zal er geen schimmelvorming ontstaan. De kussens zijn gemaakt van speciaal Quick-Dry-Foam en afgewerkt met onze Sunbrella® stof. Het plaatje is helemaal compleet gemaakt met het bijpassende marmerlook tafeltje. De witte kleur maakt het geheel fris én toch is het helemaal in lijn met de look van de moderne romantische tuin.

 

Hoe deel ik mijn romantische tuin in?

It is all-in the details! Als de basis staat, is het tijd voor de accessoires. Hiermee kun je het plaatje compleet maken. Nathalie geeft aan dat het soms best lastig is om de hele look op te fleuren; aangezien het ongure weer niet altijd wil meewerken. Ze koos voor 1 sprekende kleur voor de basis. In een romantische tuin kan het bijna niet anders dan de kleur roze zijn. Deze kleur komt terug in de verschillende accessoires. Van een zachte velvet plaid tot de verschillende details in de kussentjes!

 romantische tuin roze kussen

Jolie Powder

romantisch kussen buiten

Indy Orange

beige kussen romantisch

Fara Sand

Nathalie heeft al een aantal kussens uit de nieuwe collectie ontvangen... Dit voorjaar verkrijgbaar bij onze verkooppunten! 

Zachte, Boheemse & glanzende accessoires

Uiteraard hoeft een romantische tuin niet alleen uit roze topics te bestaan. Deze overkapping is een prachtig voorbeeld van een combinatie van verschillende stijlen. De zachte kleedjes en de witte details geven het geheel een winterse Scandinavische sfeer. Door de rotan en rieten accessoires, zoals de lamp en spiegel, geeft Nathalie haar romantische tuin een Boheemse touch. Om het geheel kerst-proof te maken, koos ze voor een gouden plaat met zwart-zilveren kerstboompjes. Dit zijn echte eyecatchers!


Romantische tuin diningset

Hoewel deze beelden niet in de december maand zijn geschoten, willen we ze je echt niet onthouden. Want op deze schitterende kiekjes is de diningset van Nathalie te zien. De roze kleur van de Sophie Element Armchair past echt perfect in een romantische tuin. Wij zijn er stiekem een beetje verliefd op geworden. Voor welke kleur Sophie zou jij gaan?

romantische tuin Volg je ons al op Instagram? Hier laten we wekelijks uiteenlopende sfeerbeelden zien van prachtige Hartman tuinen! Bekijk het hierGerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands