De Tuintrends van 2020

Categorieën: Blogs

Wij hebben de nieuwste tuintrends voor je op een rijtje gezet. Nu kun jij vast inspiratie opdoen om je tuin klaar te maken voor de zomer!

1. DE KUNSTSTOF KUIP IN VERSCHILLENDE VARIANTEN EN KLEUREN BLIJFT EEN TUINTREND

De kunststof kuip ziet u steeds vaker terugkomen in verschillende tuinen. Dit komt omdat dit materiaal vele voordelen met zich mee brengt. Als eerste ziet de kunststof kuip er natuurlijk heel stylish uit. Hierdoor wordt elke tuin modern! Deze stoel is met bijna elke tafel te combineren. Ook is de kunststof kuip in vele kleuren, met verschillende kuipen en onderstellen verkrijgbaar. Voor ieders wens en smaak is er een passende stoel te vinden.

Ook is kunststof heel praktisch en heeft weinig onderhoud nodig. Even met een doekje eroverheen en de stoel is weer klaar voor een nieuw seizoen. Hoe handig is deze tuintrend?
2. TEAK ALS HOOFDMATERIAAL OF ALS SUBTIEL DETAIL

Teak is een natuurproduct. Dit past natuurlijk perfect in de outdoor omgeving. Teak geeft uw tuin veel karakter. Ook kunt u teak laten aanpassen naar uw smaak. Bent u gek op de grijze gloed dat teakhout na enige tijd krijgt? Dan hoeft u ons teakhout niet te behandelen. Wilt u toch liever de originele kleur behouden? Dan kunt u het teak behandelen.

U zult teak op veel manieren terug zien in de tuintrends van 2020. Gehele tuinmeubelen vervaardigd uit teak, tafelbladen of subtiele details.
3. BARSETS OM AAN TE TAFELEN

Sinds vorig jaar zie u steeds meer hoge tafels terugkomen in de tuinontwerpen. Dit is niet voor niets. Aan een hoge tafel zit u automatisch actief, dit zorgt voor leuke en spannende gesprekken. Ook kun u aan een hoge tafel gemakkelijk meerdere plaatsen creëren. Want naast zitplekken kunt u ook aan de tafel staan. Hierdoor is er plek voor iedereen! Hoe gezellig is deze tuintrend?
4. TUINSETS MET DE LOOKS VAN EEN INDOOR INTERIEUR SET

Bent u al bekend met onze all weather sets? Deze tuinmeubelen hebben kussens van Quick-Dry-Foam en zijn bekleed met de Sunbrella stof. Deze sets lijken op indoor interieur sets, maar niets is minder waar. Deze sets kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Ook hoeven de kussens niet worden opgeborgen! Meer weten over deze speciale collectie? Lees het hier!

Ook ziet u in de 2020 tuintrends steeds meer dat indoor en outdoor met elkaar betrokken worden. Met deze all weather sets creëert u het gevoel van binnen, maar dan buiten!
5. EXCLUSIEVE ONTWERPEN VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

We merken dat we het buitenleven steeds belangrijker beginnen te vinden. Lekker met uw neus in de frisse lucht. Waar we vroeger altijd binnen met het gezin aan tafel eten, zien we nu steeds meer buitenkeukens. Wanneer we buiten kunnen zijn, zijn we ook buiten te vinden.

Mensen vinden het dus ook steeds belangrijker dat hun tuin een stukje trots is. Exclusieve tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit, dat laat uw tuin echt stralen. Unieke ontwerpen die uw tuin uniek maken!
Welke trend is uw favoriet? laat het ons weten:)!


Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands