De tuintrends van 2021!

Categorieën: Blogs

Wij kunnen niet wachten op het mooie weer! Om alvast in het zomerse sfeertje te komen hebben wij de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet!

 

Kleur, kleur en nog eens kleur!

Sprekende kleuren maken een entree in het buitenleven. Aan onze kunststof collectie zijn dan ook de zachte pastelkleuren French Green en Italian Terra toegevoegd. Naast deze zachte kleuren maken ook de unieke en sprekende kleuren Night Green, Mahogany én Indian Orange een entree in onze kunststof collectie.

 

Om de pastel trend kun je echt niet heen. Deze trend is dus ook doorgevoerd in onze all-weather collectie. Blush roze, Mint green en Licht grijs zijn de nieuwe trendy kleuren.

 
 


Complementaire sets

We willen lekker dineren en borrelen aan een dining set, maar relaxen doen we liever op een loungeset. Deze combinatie horen we volop. Daarom zijn er ook veel complementaire sets in onze collectie. Het design van de dining set komt hierbij overeen met het design van de loungeset. Dit zorgt voor eenheid in de tuin.

 


De moderne staal look

De populaire zwarte staal look is een trend die we al jaren terug zien in de interieurwereld. Maar nu ook voor outdoor is de zwarte staal look een upcoming trend. We passen dit bijvoorbeeld toe door de zwarte staal look (maar dan van aluminium, zodat het in weer en wind mooi blijft) te combineren met warm en levendig teakhout. Een robuuste tafel met zwart onderstel en een houten tafelblad is dan ook een krachtig statement en past zonder meer bij de moderne look.

 


Tuinhuizen, overkappingen en veranda’s

We vinden het buitenleven steeds belangrijker, helemaal de afgelopen maanden. De tuinhuizen, overkappingen en veranda’s spelen hierin een grote rol. Wij willen jullie helpen om deze overdekte buitenplaatsen zo gezellig mogelijk in te kunnen richten. Daarom introduceren wij dit jaar een nieuwe kussencollectie. Sierkussens die rijker zijn qua stoffen, kleuren en een luxe afwerking hebben. Deze kussens zijn specifiek geschikt voor de aankleding van overdekte buitenplaatsen, niet om zomaar in de regen op de loungeset te laten liggen.

 


No Time to waste

Eco vinden wij heel belangrijk! Onze kunststof productie vindt plaats in Nederland, en het kunststof van de meubelen is al volledig recyclebaar. Vorig jaar is de Green Valley gelanceerd; een stoel gemaakt uit volledig gerecycled materiaal. Maar elk jaar blijven wij stappen zetten, om uiteindelijk volledig eco-friendly te produceren. Want wij weten dat jullie ook graag je steentje bijdragen aan een betere wereld. Bijzonder is dit jaar dan ook de samenwerking met Seaqual. Gedumpt plastic afval wordt uit de zee gevangen door vissers en ingeruild voor nieuwe visnetten. Zo wordt het afval ingezameld en gerecycled tot hoge kwaliteit garen. De garen gebruiken wij voor nieuwe kussens. Een samenwerking waar wij trots op zijn. Gelukkig hebben meer grotere bedrijven, waaronder kledingmerk Gant, zich aangesloten bij dit initiatief.

 


Wij hopen jullie met deze nieuwe tuintrends alvast meegenomen te hebben naar het zonnige weer! Wij zouden het tof vinden als jullie ons laten weten welke tuintrend jullie favoriet is via een berichtje op Instagram.Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands