Een stoere en robuuste tuin

Categorieën: Blogs

Binnenkijker bij Judith!

Huisje boompje… tuintje! Na de inrichting van het huis was Judith klaar om bezig te gaan met een tuinontwerp. Als je dan immers toch zo’n prachtig huis hebt, kan een prachtige tuin niet ontbreken. Na veel speurwerk op Pinterest wist ze wat haar wensen waren: een mooie veranda, zwarte schuttingen en een tropische sfeer in haar tuin.

Het was de bedoeling om de veranda over de gehele breedte van de tuin te maken. Zo heb je een prachtig uitzicht vanaf de woonkamer de tuin in. Het voordeel van een veranda die niet vast zit aan het huis is dat je nog voldoende licht je huis binnen krijgt.

Veranda met industriële tuinset van Hartman  Tuinset Yasmani met Sophie Studio van Hartman

Uiteindelijk is de veranda 7m bij 3m geworden. Een brede ruimte die gevuld kon worden met tuinmeubelen om het hele jaar te kunnen genieten van de tuin. De keuze is gevallen op onze Yasmani teakhouten tuintafel in combinatie met de Sophie Studio armchairs. De teakhouten tuintafel geeft een warme uitstraling en het onderstel van de tafel heeft een industriële look. Judith houdt van een stoer en robuust interieur dus deze combi was perfect!

Yasmani teakhouten tuintafel van Hartman tuinmeubelen  Kunststof kuipstoel Sophie Studio van Hartman tuinmeubelenZe heeft niet voor niets voor deze diningset gekozen! De Sophie kuipstoel trok met de lancering al meteen haar aandacht. De stijl die ze binnen heeft wilde ze graag doortrekken naar buiten en met de moderne Sophie Studio kon dit. Het ging haar niet alleen om de looks, maar de stoel zit ook fantastisch. Je kan er gerust heel wat gezellige avonden doorbrengen en dat is uiteindelijk het belangrijkste aan een stoel.

Wintertuin met Hartman tuinmeubelen   Winterse styling met Hartman tuinmeubelen

Ook in haar eigen huis valt de keuze voor natuurlijke kleuren en materialen. Dit is ook weer terug te zien in de styling van Judith! Zou jij ook wel zo’n toffe tuinset in jouw veranda of tuin willen? Bekijk de set dan hier!

P.s. Wist je dat we de Yasmani onderstellen in diverse kleuren hebben? En de Sophie Studio in maar liefst 10 varianten? Mix&Match en creëer jouw favoriete eethoek!

Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands