Een stoere en romantische tuin

Categorieën: Blogs

Weer verliefd op je tuin: een complete tuin make-over. Het perfecte programma waar je je voor kunt opgeven als je nodig een opknapbeurt in je tuin kunt gebruiken. Stylist Leonie heeft Loek en Sandra geholpen om deze tuin in Gouda weer te veranderen in een ‘’droomtuin’’!

Before

Verwilderde tuin  Verwilderde tuin

Loek wilde wel heel graag een voetbalveld met een barbecue  in de tuin en Sandra droomde meer van een romantische bloementuin.  Stylist Leonie heeft dit geprobeerd te realiseren door in de tuin meerdere plekken te creëren waar je lekker kunt zitten.  Een plek onder de pergola waar een prachtige diningset staat en een loungebank waar je kunt borrelen met je vrienden.

In de woonkamer hebben ze een prachtige kleur groen op de muur en deze kleur is ook weer in de tuin verwerkt. Leonie heeft groene houten bloembakken laten maken en in dezelfde kleur groen laten verven. In deze plantenbakken zijn mooie bloemen gezet die zullen uitgroeien tot een weelde van bloemen zodat je deze bloemen kunt plukken en binnen op een vaas kunt zetten. Handy! 

Tegenwoordig zie je dat het steeds meer een trend is om buiten naar binnen te trekken. Dit is ook in deze metamorfose gebeurd. Leonie heeft de vlonder op dezelfde hoogte laten plaatsen als de vloer binnen  waardoor je heel erg het binnen en buiten gevoel creëert. 

After

Sophie Hartman tuin make-over  Sophie studio taupe

Sophie mix en match  Zelfgemaakte loungebank

Beits kleur groen  Groene wand schutting

Het resultaat: een prachtige ultieme tuin waarin het romantische effect van Sandra tot haar recht is gekomen maar ook het open en het mannelijke met de stoere elementen van Loek.

Tip: wil je liever geen overkapping in je tuin omdat je lekker van het zonnetje wilt genieten? Dan is misschien een pergola een goed idee! Een pergola geeft een bepaalde gelaagdheid in de tuin wat ook zorgt voor een intiem gevoel.Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands