Haal binnen naar buiten

Categorieën: Blogs

Haal buiten naar binnen.

De huiskamer verlengen en nóg meer genieten van uw tuin of tuinset? Wij geven enkele tips om binnen én buiten meer met elkaar te verbinden!


Haal binnen naar buiten met de volgende tips

 

1. Haal de natuur naar binnen

Vaak komen er buiten groene kleuren en tinten voor in de vorm van planten, bomen of gras. Dit betekent natuurlijk niet dat u een stuk kunstgras in de woonkamer moet gaan aanleggen. Een simpele manier is om de natuur naar binnen te halen door middel van planten of bloemenprints.  Er zijn genoeg sierlijke planten die uw interieur een flinke boost kunnen geven. Wat dacht u van een Monstera of een  Olifantsoor?

2. Een veranda of tuinhuis

Een veranda of tuinhuis is een goede manier om de woonkamer te verlengen.  Niet alleen krijgt u er meer woonoppervlakte bij, maar de tuin raakt hierdoor ook meer betrokken bij het huis. Door de schuifpui of wijd openslaande deuren open te zetten kunt u op een eenvoudige manier genieten van de zon en de natuur.

 

 Glazen tuinhuis of serre

Benieuwd naar de Delphine Provence diningset? Bekijk deze hier!

3. Straal dezelfde sfeer uit

Een landelijk interieur of een stoere look? Zorg ervoor dat deze elementen in uw tuin zijn terug te vinden. Om u alvast een handje te helpen hebben wij enkele woonstijlen uitgelicht.

  • Landelijk interieur – een houten vlonder buiten, houten plantenbakken en bamboe takken

  • Modern interieur – strakke vormen, een vijver of waterornament en kunststof potten

  • Een industrieel interieur –grijze en zwarte kleuren , betonnen plantenbakken en tuintegels.Tuinset in serre  

4. Creëer één geheel

Zorg dat binnen én buiten goed in elkaar overlopen. Dit kunt u doen door zowel binnen als buiten dezelfde materialen gebruiken en drempels te vermijden. Een voorbeeld zijn keramische tegels die zowel binnen als buiten populair zijn. Door de buitenvloer op gelijke hoogte door te laten lopen wordt er eenheid gecreëerd.  Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands