Kuipstoelen voor buiten

Categorieën: Blogs

Moderne kuipstoel Sophie

Kuipstoelen! We zien ze niet alleen veel binnenshuis maar ook buitenshuis. Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe kuipstoel op de markt gebracht. Een kuipstoel waarin iedereen heerlijk kan zitten. Dikke billen of dunne billen? Met Sophie zit je goed door de ergonomische vorm in de kuip! It all happens when you sit down, that's a true story! Voor ons reden genoeg om de Sophie serie uit te breiden met teak onderstellen en hippe kleuren. Bekijk de voobeeldtuinen met Sophie!

1. Sophie Studio Dining 

Een leuke tuinset voor op jouw balkon of terras? De Sophie dining is te verkrijgen in diverse kleuren en erg leuk te combineren met de Sophie bistro- en bijzettafels.  Bekijk alle varianten (het zijn er maar liefst 43) hier!

Bistrosets en balkonsets

2. Sophie Pro Stackable

Stapelbaar, we noemen dit ook wel de ''handige'' Sophie variant. Behalve de 5 jaar garantie en het beste zitcomfort ever, is deze stoel eenvoudig te stapelen. In combinatie met de inklapbare Sophie bistrotafel bespaar je zeeën van ruimte. Bekijk alle varianten hier!


Industriële tuinset voorop balkon

3. Sophie Studio armchair

Een heerlijke ruime kuip met armleuning. Uren borrelen en genieten van het buitenleven kun je gegarandeerd met onze Sophie. Sophie heeft diverse bijpassende tafels. Onderstaande tafel (240 cm) is ook in twee kleinere varianten te verkrijgen (170cm  en 100cm)

Moderne tuinset Hartman

4. Sophie in combinatie met een teakhouten tafel

Sophie in combinatie met een teakhouten tafel is een zeer geliefde combi! Op deze manier straalt jouw tuinset net iets meer warme uit. Maar ook die strakke scandinavische look is prachtig!

Sophie armchair met Yasmani teak


5. Sophie met teakhouten onderstel

Omdat Sophie zo ontzettend vaak met een teakhouten tafel wordt gecombineerd, is Sophie er nu ook met een kunststof kuip en een teakhouten onderstel. Stijlvol, modern en het beste zitcomfort! Do we need to say more?

Sophie met teakhouten onderstel

Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands