Onze kunststof loungeset Ibiza | Voorjaar 2022

Categorieën: Blogs

Kunststof loungeset Ibiza

Primeur! Hartman brengt een nieuwe loungeset op de markt! Het is een unieke lijn in tuinmeubelland, omdat het volledig gemaakt is van… Kunststof! De kunststof loungeset heeft veel verschillende variaties en mogelijkheden. Van een compacte balkonset tot een uitgebreide hoekbank! Het handige aan deze set is dat het eenvoudig uit te breiden is door de verschillende tussenmodules. Ook is het goed te combineren met de stijlvolle kunststof tafels. Bij Hartman gaan we graag net een stapje verder én dat doen we ook met deze moderne kunststof loungeset.

kunststof loungeset ibiza


Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden binnen deze Ibiza lounge collectie, op welke manier het wordt geproduceerd en waarom deze kunststof loungeset de perfecte keuze is met het oog op de toekomst? Met veel enthousiasme delen we graag, voor het eerst, alle ins- en outs.

loungeset van kunststof

Hartman kunststof loungeset

Hartman, daar geniet je langer van! Met dit motto in ons achterhoofd is het Ibiza concept ontwikkeld. Wat wil dat nou precies zeggen? Niet alleen jij en je omgeving maken stappen in het leven; ook je favoriete loungeset groeit met je mee. Het maakt niet uit of je nou student bent of een starter. Het maakt niet uit of je met z’n tweeën woont of samen met de kids. Of je nou geniet van het buitenleven met een groot gezelschap of op een zonnige dag tijdens je pensioen. Deze gave kunststof loungeset is voor iedere levensfase geschikt. Nu én in de toekomst!

 

kunststof loungeset hoekbank


Doordat de Ibiza loungeset uit een hele lijn bestaat, heeft deze set verschillende modules die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het kunststof frame van deze modules is voorzien van de meest comfortabele kussens, waardoor je urenlang uitgebreid kunt loungen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud; dat is bij deze kunststof loungeset in een mum van tijd geregeld. Een natte doek is meer dan genoeg! Wel raden we aan om de kussens goed op te bergen; zo blijven ze zo lang mogelijk stralen.

kunststof loungeset balkonset

Kunststof loungeset geproduceerd in Nederland

Net als de populaire Sophie kuipstoelen, is ook deze kunststof loungeset ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Vanaf het prille idee in de beginfase, tot aan de ontwikkeling en uitwerking heeft de Ibiza loungeset diverse strenge testfasen doorlopen. De Hartman fabriek in het Twentse Losser zorgt voor de meest optimale kwaliteit van deze gloednieuwe kunststof loungeset. Dit benadrukken we met een garantie van niet drie, niet vier, maar vijf jaar!

 

loungeset van kunststof

 

Het enige waar jij je zorgen over hoeft te maken, is welke combinatiemogelijkheid het best op of in je balkon, dakterras, tuin of buitenruimte past! Het fijne is dat je er later nog extra modules bij aan kunt schaffen. Hetzelfde geldt ook voor de tafels, deze zijn ook voorzien van een handig kliksysteem.

kunststof loungeset corner


Duurzaam loungen

Met het oog op een groene toekomst zijn we ook bij Hartman bezig om onze producten en de bijkomende productieprocessen te verduurzamen. Denk hierbij aan onze kussencollectie in samenwerking met SEAQUAL®, de Green Valley stoel en het biologische opvulmateriaal dat we gebruiken binnen onze verpakkingen. De nieuwe kunststof loungeset is 100% recyclebaar! 

3 persoons bank loungeset kunststof


Alle producten binnen deze kunststof lounge lijn zijn vanaf het voorjaar van 2022 verkrijgbaar bij onze dealers. 
Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands