Top 5 Loungesets

Categorieën: Blogs

Het is weer Hartman weer! Dit betekent dat we weer lekker kunnen loungen in de tuin! Dit kan natuurlijk het beste op super fijne loungesets. Daarom hebben wij onze top 5 voor je samengesteld. Welke is jouw favoriet?

Bastogne

Bent u op zoek naar een ruime hoekbank? Dan is de Bastogne set iets voor u! De set is super groot, hiermee onderscheid hij zich van de gebruikelijke hoekbanken. Het praktische aan deze set is dat hij modulair is. Hierdoor kunt u hem zelf vormgeven.
Bastogne Loungeset Hartman Bastogne Loungeset Hartman

Delphine

De Delphine lounge chair heeft een lage zit waardoor u heerlijk kunt loungen. De stoel is vervaardigd uit zorgvuldig gekozen kunststof wicker dat ook onder extreme omstandigheden in tact blijft. De stoel kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan!
Hartman Delphine LoungesetHartman Delphine Loungeset

Studio 54

De Studio 54 lounge set is een exclusieve set uit onze Excellence lijn en ontworpen in samenwerking met Jan des Bourvrie. Een retro Set! De bank en de stoelen bestaan uit een aluminium frame met een teak detail op de armleuningen. De set is afgewerkt met de Sunbrella stof. Hierdoor kunnen de kussens altijd buiten blijven, ook tijdens langdurige zon of regen.

Studio 54 Loungeset Hartman Studio 54 Loungeset Hartman

Fontaine

De Fontaine sets hebben een strakke en tijdloze vormgeving. Het frame van de sets is vervaardigd uit aluminium, en is afgewerkt met een teakhouten tafelblad. Beide onderhoudsarme materialen waardoor de set het hele jaar door zorgeloos buiten kan blijven staan.

Hartman Fontaine Loungeset Hartman Fontaine Loungeset
Lucas

Onze #1 loungeset! De Lucas Corner lounge set is een grote hoekbank. De hoekbank heeft de looks alsof het een indoor set is, maar deze hoekbank is speciaal ontwikkeld voor buiten en kan zelfs in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Het sterke roestvrije aluminium frame dient als basis. Het gehele frame wordt bedekt met Quick-Dry-Foam (sneldrogend schuimstof) en is afgewerkt met de Sunbrella stof. Kussens hoeven nooit meer opgeborgen te worden en kunnen worden blootgesteld aan een lange periode regen of zon. Een grote lounge set met veel zitplekken!

Lucas Loungeset HartmanLucas Loungeset HartmanOp welke loungeset zie jij jezelf al loungen in de tuin? Laat het ons weten via Instagram door jouw loungeset te posten en tag @hartman.international.Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands