Top 5 parasols van Hartman

Categorieën: Blogs

Summertime! Heerlijk genieten van de zon en de lange zomeravonden. Overdag kunnen de temperaturen soms hoog oplopen en dan is het heerlijk om de schaduw even op te zoeken. Heb jij geen grote boom of overkapping om een schaduwplek op te zoeken in de tuin? Bekijk dan snel onze top 5 parasols. Elk té zonnig plekje wordt snel omgetoverd tot een comfortabele schaduwplek zodat je kunt genieten van de hele tuin. 

 

Parasol 1: Solar line

De Solar parasols van Hartman zijn licht van gewicht en makkelijk in hoogte te verstellen. Het doek is gemaakt van polyester, een ideale stof aangezien het sterk, slijtvast, kleurecht en vuilafstotend. Heb je last van een glurende buurman? Zet de parasol dan in de kiepstand. Erg handig als je het ons vraagt. 

Solar parasol van Hartman. Kwaliteit en kleurecht

 

Parasol 2: Amsterdam

De Amsterdam parasols, strak en handig op te zetten. Met weinig kracht is deze parasol op te zetten door het op- en indraaimechanisme. Schijnt de zon net even langs het doek heen? Lucky you! Ook deze kun je eenvoudig kantelen zodat je elk moment kunt genieten van de schaduw!

Amsterdam parasols. Vele kleuren en echte sfeermakers voor in de tuin

 

Parasol 3: Zweefparasol Scope

De Scope is een van Hartmans favorieten en we noemen deze ook wel: de grote zweefparasol. Het voordeel van deze parasol is dat deze bijzonder stevig is: jarenlang schaduwplezier beleven! Doordat dit een free-arm parasol is kun je deze op vele plekken neerzetten. Deze parasol is in twee verschillende formaten te krijgen. Variant 1 is een ronde variant met een diameter van 250 cm. Ga jij liever voor een grote parasol? Kies dan voor de vierkante scope met een afmeting van 320 bij 320 cm.

Scope, een robuuste en stevige parasol van Hartman

 

Parasol 4: Vrijhangende parasol Tenero

Praten we over Tenero parasols, dan kunnen we gerust van design spreken. Deze parasol oogt luxe en is een echte sfeermaker voor in de tuin. De Tenero is gemakkelijk in- en uitvouwbaar door het opdraaimechanisme. Wil je liever een vierkant of een rond doek? De keuze is aan jou!

Tenero, een free-arm parasol van hoge kwaliteit en een prachtig design

 

Parasol 5: Paris Zweefparasol

Strak en modern! De Paris is erg geschikt voor de strakke en moderne tuinen. Een parasol die gemakkelijk is uit te klappen zodat je elk moment van de dag eenvoudig schaduw kan creëren.

Paris, strak en modern! Een parasol die in vele tuinen past en waarmee je makkelijk schaduw kunt creërenParasolvoeten 

Nu je je favoriete parasol gevonden hebt, zul je ook een stevige parasolvoet goed kunnen gebruiken. De gewichten van de parasolvoeten zijn van 25 kilo tot 35 kilo en vervaardigd uit beton. Stevige parasolvoeten zodat je je parasol veilig kunt neerzetten. Bekijk welke parasolvoet het beste bij jouw parasol past!Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands