Wicker, het populaire vlechtwerk

Categorieën: Blogs

Wicker, het populaire vlechtwerk!

Wicker is én blijft populair in de tuinmeubelbranche. Ook dit jaar is het materiaal wicker weer veel terug te zien in de nieuwe collectie. Geen wonder, want wicker oogt natuurlijk mooi én is bestand tegen alle weeromstandigheden. Het vlechtwerk is zorgvuldig uitgevoerd en blijft ook onder extreme omstandigheden intact. Benieuwd naar onze collectie en leuke weetjes? Scroll dan vooral verder!

1: De Monteria loungeset van Hartman

Wicker Monteria loungeset

Ontmoet de Monteria loungeset! Deze set is vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met het populaire vlechtwerk wicker. Wat deze loungeset bijzonder maakt is het unieke onderstel dat schuin afloopt. Op zoek naar glamour en stijl in uw tuin? Dan is de Monteria iets voor u!

2: Wicker gemixed met teak

Wicker in combinatie met teak

Wicker kun je goed combineren met verschillende materialen. Dit zie je hierboven in de combinatie met teak. Natuurlijke kleuren vormen de overhand en creëren een mooi geheel.

Wist je dat.. een wicker tuinmeubel bestaat uit een aluminium framewerk, voorzien van een extra beschermlaag? Stevigheid dat zoeken we in een meubel!

3.: Een klein balkon?

Wicker in combinatie met teak

Heeft u toevallig een klein balkon of een plekje over in de tuin dat u op wilt vullen? Wat dacht u dan van onze Continental wicker loungeset. Een compacte set die u in elkaar kunt schuiven om extra ruimte te creëren! Erg handig als je het ons vraagt.Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands