Witte kuipstoel! Buitenkijken bij Ashley Willems

Categorieën: Blogs

Witte kuipstoel! Buitenkijken bij Ashley Willems

Al vijf jaar woont Ashley samen met haar gezin in het mooie Bleiswijk. Met een grote liefde voor koken, gezellig samen eten en lekker lang tafelen, besloot ze vorig jaar haar tuin een upgrade te geven met een prachtige buitenkeuken. We zijn erg benieuwd naar de rest van haar tuin, want ook deze kreeg in 2020 een make-over. Daarnaast koos ze voor een witte kuipstoel in combinatie met een Hartman tafel! Ben je benieuwd welke witte kuipstoel en tafel dit zijn en naar de rest van haar tuin? Deze week kijken we buiten bij Ashley Willems, kijk je met ons mee?

Rustig, strak en een tikkeltje Scandinavisch

“Mijn interieur en tuinstijl zijn rustig, strak en hebben een combinatie van natuurlijke kleuren en hout.” De Scandinavische invloeden vloeien voort in Ashleys favoriete kleuren. Denk hierbij aan taupe, grijs, wit en pastel. Doordat het overal wordt doorgetrokken, is er een eenheid gecreëerd. Eenheid staat natuurlijk niet gelijk aan eentonig of saai. De heg gemaakt van bamboe, de houten buitenkeuken voor de zwarte wand en het groene gras geven de tuin een speels effect.

Witte kuipstoelen van Hartman tuinmeubelen

 

Bekijk hier hoe je jouw plek in 6 stappen ook kunt omtoveren in een Scandinavische tuin.

 

Witte kuipstoel: Sophie Studio Armchair

“Kenmerkend aan ons gezinsleven is de rust, maar toch ook gezelligheid! Opgeruimd, maar toch huiselijk. We hebben graag een tafel vol vrienden/familie om gezellig mee te eten, zowel binnen als buiten. “

Ashley was alleen nog op zoek naar een geschikte tafel en stoelen. Ze koos voor de witte kuipstoel Sophie Studio Armchair en de Sophie Studio Teaktable. Wat zo leuk is aan deze tuinset? “De frisse witte kleur en de combinatie met het natuurlijke hout.” De tafel is geheel vervaardigd uit teakhout en krijg daardoor langzaam een zilvergrijze tint. Het bovenste gedeelte van de tafelpoot kan worden afgewisseld in vier verschillende kleuren, waaronder wit. Daarom is de witte kuipstoel hierbij een perfecte match!


Kuipstoelen voor in de tuinKuipstoelen van HartmanSophie kuipstoelen in de kleur wit

 

 


De buitenkeuken!

Ashley haar favoriete hoekje in de tuin is de buitenkeuken. In de tuin vindt ze haar rust, maar ook gezelligheid. “Het is een plek waar we kunnen genieten van mooie zonnige dagen, een plek om te spelen, een plek om te eten en een plek om te relaxen”. Haar intense geluksmoment is een gezellige zomeravond met vrienden/familie met de barbecue aan. Deze draait overigens overuren! Ook kan ze enorm genieten van een gezellige zomermiddag met een wijntje en spelende kinderen.

Ben je geïnspireerd door Ashley haar keuze? Via onderstaande links vind je alle informatie over de producten. Liever geen witte, maar een gekleurde kuipstoel? Bekijk hier alle verschillende Sophie kuipen! Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands