Een groene plantentuin

Geplaatst op: Categorieën: Fotoblogs

Robs grote tuinverbouwing

30 jaar getrouwd en dan je geliefde verrassen met een tuin-makeover? Super leuk! Man Sieger heeft Robs grote tuinverbouwing ingeschakeld om Inge te verrassen. Rob en zijn team weten als geen ander hoe je een tuin goed kan aanpakken.

1. Plantentuin

De wensen van Inge waren een grotere vijver, een overkapping, véél groen en bloeiende planten. Alles ging eruit op een paar bomen na! Doordat de oude bomen en struiken bewaard zijn gebleven, geeft dit de tuin een extra volgroeid effect.

Beton look bloempotten

2. Grote vijver

Een prachtige vijver met waterornament. Een mooie combinatie van water én planten zodat er een groene omgeving is ontstaan. In het donker genieten van de tuin? Dit kan perfect door de led verlichting! 

Vijfer met led verlichting

3. De tuinset

Een grote wens was de overkapping. Door het glas dat in de overkapping is gemaakt, komt er genoeg lichtinval binnen zodat je er heelijk kunt genieten. De set die op de veranda staat is de Casablanca. Met de Casablanca is het mogelijk om alle combinaties te maken! Een XXL bank of een strakke hoekset? Het is helemaal aan jou!

Je plaatst het tafeltje tussen de twee banken en kan elke gewenste opstelling creëren. De set is vervaardigd uit een aluminium frame en afgewerkt met het populaire wicker. Verkrijgbaar in de kleuren ash white en sunny cream! Laat die heerlijke zomerdagen maar weer komen!Casablanca van Hartman Wicker loungeset van Hartman

Casablanca loungeset

Casablanca wicker loungeset
Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands