Kerstboom er uit, nieuwe showtopper er in!

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Kerstboom er uit.. nieuwe showtopper er in! Tijd voor een frisse blik!

De donkerste dag van de winter ligt weer achter ons. Zo ook de heerlijke feestdagen. Heb je er ook zo van genoten? Enfin, tijd om met een frisse blik het nieuwe jaar tegemoet te treden. De kerstboom er uit… Maar wat nu? Tijd voor een nieuwe showtopper in huis. Kerstboom eruit, nieuwe eyecatcher er in. Hallo 2016!

Wel eens gedacht aan een plantenstandaard?

Kerstboom er uit

Zoals hierboven, kun je meerdere kleinere planten op een plantenstandaard zetten. Het wordt vooral aantrekkelijk om naar te kijken als je verschillende bladvormen bij elkaar groeppeert. Plantenstandaards heb je in verschillende vormen en maten. Er is altijd wel iets te vinden dat in jouw interieur past.

Leuke combinatie; een grote kamerplant met een plantenstandaard

Hoogteverschillen

Wat ook erg leuk is, is het combineren van een grote kamerplant met een plantenstandaard. Hierdoor krijg je ook door het hoogteverschil een speels effect. Het effect wordt alleen maar groter als je verschillende tinten en bladvormen met elkaar combineert.  Door de potten gelijk te houden schep je eenheid en houd je toch rust. 


Simpel maar mooi!

Hertenbiefstuk

Natuurlijk kun je met planten ook kleur in huis brengen, zeker als je iets anders wil na het groen van de kerstboom. Deze optie is simpel, maar heel leuk! Daarnaast hoef je voor deze oplossing vaak geen nieuwe aankopen te doen, combineer een mooi bestaand meubel (zoals een krukje of poef) met je kamerplant.. en klaar!

Een plantenetagere  

Plantenstandaard

Mis je toch die hoogte van de kersboom? Dan is een plantenetagere een goed alternatief. Door in de etagere te variëren met verschillende planten, potten en accessoires creëer je een heel gezellig hoekje!

Laat je weten hoe het er bij jou uit ziet? We zijn heel benieuwd!

 Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands