Paas styling

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Pasen; vrolijke kleuren, frisse geuren en vooral veel gezelligheid. Het is alweer bijna zover, de paasdagen komen er aan. Wij hebben een paar styling tips voor jou op een rijtje gezet, waarmee je eenvoudig het huis in paas sferen brengt.


 

Etagère;
Gezellig en eenvoudig te maken. Deze etagère heeft een groene basis van mos en is af gedecoreerd met blauwe druifjes en witte paaseitjes. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een andere kleur als afwerking, want met groen match nou immers alles.


 

 

Paastak;
Een ei hoort erbij! Deze wilgentak is versierd met een paar leuke paaseieren in zwart-wit tinten. De fleurige blauw/groene pot maakt het hele plaatje compleet. Deze creatie heb je binnen een handomdraai op tafel!

 
Glazen accubak met gekleurde eieren;
Eenvoudig, stijlvol en gezellig. Een glazen accubak gevuld met eieren in verschillende groen tinten gecombineerd met wit. Heerlijke frisse tinten! 

 

Paaskrans;
Pure eenvoud, met een feestelijke uitstraling. Deze krans heeft een natuurlijke basis welke is gecombineerd met mooie zacht blauwe paaseieren. De krans is eenvoudig in elkaar te zetten, het enige dat je nodig hebt, is:
  • Een krans
  • Krul mos
  • Paaseieren
  • Lijmpistool 

Paaseieren versieren;
Geef je creatieve geest de vrije hand. Paaseieren kun je op allerlei verschillende manieren versieren en stijlen. Van heel veel kleur tot rustig zwart-wit, het is maar net hoe jij het zelf graag wilt!


Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands