Top 5 Loungesets

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Lekker lang loungen in de tuin!

Het is weer Hartman weer! Dit betekent dat we weer lekker kunnen loungen in de tuin! Dit kan natuurlijk het beste op super fijne loungesets. Daarom hebben wij onze top 5 voor je samengesteld. Welke is jouw favoriet?Titan

De Titan Cornerset heeft een moderne uitstraling. Het frame is gemaakt van aluminium. De donkergrijze kussens geven u het maximale zitcomfort. Deze set is ook verkrijgbaar in het wit maar ook in een variant met 2 losse stoelen, een tafel en een bank.

Canberra

Deze Canberra loungeset is praktisch en heel functioneel. Deze loungeset kenmerkt zich door een extra hoge rugleuning, waardoor de bank en de stoelen super comfortabel zitten. De Canberra is verkrijgbaar in het wit en in het grijs.

Yanet

Heerlijk ontspannen in de loungeset Yanet. De set bestaat uit een aluminium frame en is afgewerkt met wicker in de kleur ivory. De set oogt heel ruimtelijk door de openingen in het wicker. Dankzij de neutrale kleur van de loungeset past deze in vele tuinen.

Picardy

De Picardy loungeset is multifunctioneel. Het is een hoekbank, maar doordat het buitenste zitgedeelte verstelbaar is kun je hem ook eenvoudig als ligbed gebruiken. Handig toch? Het frame en de tafel van deze set is gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Oliver

Onze #1 loungeset! Dit is een royale loungeset die is afgewerkt met Sunbrella stof (wordt ook gebruikt voor cabrio auto’s). Deze stof kenmerkt zich door haar stevige kwaliteit en kleurechtheid. Deze bank kan zorgeloos het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat je met de kussens hoeft te slepen. De set is super makkelijk te reinigen en bestaat uit verschillende modules, dus u kunt zelf bepalen hoe groot uw hoekset gaat worden.

Op welke loungeset zie jij jezelf al loungen in de tuin? Laat het ons weten via onze socials! We zijn erg benieuwd.Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands