Tover je tuin eenvoudig om in een nieuwe stijl

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

4 tuinstijlen uitgelicht

De tuin is de ultieme ontspannings- en gezelligheidsplek voor menig Nederlander tijdens de warme lente- en zomermaanden. Jouw tuin is een plek waar jij je thuis voelt. Gezellig barbecueën met vrienden en familie of heerlijk ontspannen met een goed boek. Wat is er fijner dan het seizoen te beginnen met een nieuwe, frisse stijl in je tuin? Om een nieuwe stijl in de tuin aan te brengen zijn geen grote veranderingen nodig. Verschillende accenten kunnen al zorgen voor een hele andere uitstraling.

In dit artikel laten wij zien hoe je met behulp van kussens eenvoudig een andere stijl in de tuin aan kunt brengen. Denk hierbij niet alleen aan nieuwe kussens voor in de tuinstoelen, maar denk ook eens aan sierkussens: gebruik deze sfeermakers bijvoorbeeld om een knusse zitplek te creëren. 

 

Een eigen stijl kiezen

Bij het veranderen van de stijl is het allereerst belangrijk om na te denken over wat er bij jou als persoon past. Wat vind je mooi en waardoor word je geïnspireerd? Het is mooi om eenheid te creëren. Kijk daarom ook naar de stijl van je interieur en laat je daardoor inspireren. Om je op weg te helpen bij het bepalen van je nieuwe stijl hebben wij 4 stijlen uitgelicht.

 

Romance style

Bij de romantische stijl passen sierlijke kussens met een gedetailleerd dessin die subtiel zijn van kleur. De romantische stijl past erg goed in klassieke Engelse tuinen, waar de thee al klaar staat in de gebloemde theepot. Dit voorjaar zijn pastelkleuren erg trendy, deze kleuren passen goed bij de romantische stijl. Voor meer variatie kunnen verschillende kussens in dezelfde tint gebruikt worden.


Bij de romantische stijl passen sierlijke kussens met een detailleerd dessin

Colours style

Een kleurrijke stijl creëer je, vanzelfsprekend, met felgekleurde kussens. Het gebruik van verschillende felle kleuren door elkaar geeft een frisse, zomerse stijl. Maak voor een rustige en overzichtelijke sfeer een keuze uit één of twee hoofdkleuren. Voor een wat speelser en spannender effect kunnen deze effen kussens goed gecombineerd worden met kussens uit de Happiness stijl. 


De felgekleurde kussens door elkaar geven een frisse, zomerse stijl

 

Nature style

Deze stijl zorgt voor een rustige, serene sfeer en past goed in een landelijke tuin. Doordat kussens in deze stijl qua kleur goed bij elkaar passen creëer je, zélfs als je voor verschillende dessins kiest, rust en eenvoud. Door de harmonie van deze kussens maak je een ware ontspanningsplek in de tuin.

Nature style zorgt voor een rustige, serene sfeer

Happiness style

Vrolijke kleuren en speelse dessins zijn de belangrijkste kenmerken van deze stijl. Verschillende patronen en kleuren door elkaar zorgen voor een zonnige en gedurfde look. Deze stijl brengt een overdaad aan kleur in de tuin. Wil je kleur in de tuin zonder dat het overdadig wordt? Combineer deze stijl dan met de effen kussens uit de Colours stijl, dit zorgt voor een rustiger effect.


De verschillende patronen en kleuren door elkaar geven een zonnige en gedurfde look


Een leven lang gratis kussens winnen?

Doe mee aan de Hartman tuinkussenactie en ontvang de komende 10 jaar elk jaar 4 nieuwe Hartman tuinkussens. Zo creëer je ieder jaar een frisse, nieuwe look in je tuin!

Doe mee aan de actie

Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands