Experience dealers van Hartman

Geplaatst op: Categorieën: Nieuws van Hartman

Sinds dit jaar hebben we meerdere dealers mogen bekronen tot Hartman experience dealer. Een experience dealer heeft 10 innovatieve Hartman sets opgenomen in het assortiment. Tuinsets die uniek zijn, bestaan uit nieuwe materialen en trendy kleuren! Nieuwsgierig naar een experience dealer bij jou in de buurt? Bekijk de experience dealers hier!

1. PROVENCE - DELPHINE DINING SET

Uniek! De Delphine chair in combinatie met de teakhouten Provence tafel is een plaatje! De tuinstoel biedt optimaal zitcomfort dankzij de armleuning en curvevormige ondersteuning in de rug. Uniek hadden we al gezegd! De Delphine bestaat uit maar liefst 3 kleuren wicker in twee verschillende diktes wickerdraad. 

Provence Delphine set van Hartman

2. ESMEE DINING SET 

Teak en wicker, wij houden ervan! Uniek design is altijd een goede keuze. De Esmee tuinstoel heeft een stevige zit en zorgt ervoor dat jij de ondersteuning krijgt die je verdiend! De ronde tuintafel, gemaakt van teakhout, vult de ruimte en zorgt voor gezelligheid in de tuin! 

Esmee Dining tuinset van Hartman

3. SOPHIE BALCONY SET

Een kleine tuin of een mini balkon? Wij denken graag met je mee! Ook voor kleine ruimtes bieden wij tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een moderne Sophie set met twee bistrotafeltje? Elke Sophie stoel, of deze nou met of zonder armleuning is, biedt hetzelfde zitcomfort. It all happens when you sit down! That's a true story!

Sophie balkon tuinset van Hartman

4. TITAN LOUNGESET

Wie van een robuuste loungeset houdt, kan nog wel eens voor onze Titan kiezen. De comfortabele kussens in combinatie met de royale en ergonomische vormgeving zorgen ervoor dat deze Titan lounge als gegoten zit. 

Titan loungeset van Hartman tuinmeubelen


5. SOPHIE STUDIO TEAK DINNG SET

Teak en Sophie! Een moderne kunststof kuipstoel met een uniek zitcomfort. Dikke billen of dunne billen? Wij garanderen voor iedereen een perfect zitcomfort. De teakhouten tuintafel is gecertificeerd door Indonesian Legal Wood! Dit is niet zomaar een teakhouten tafel! De bovenste ring van het onderstel, kan worden gematched met de kleur van de kunststof kuip! Uniek design!

Sophie Studio teak dining set van Hartman tuinmeubelen 

6. SOPHIE STUDIO YASMANI DINING SET

Yasmani en Sophie. Een kuipstoel met een heerlijk zitcomfort gecombineerd met een stevige tuintafel. De Yasmani tafel kenmerkt zich door een robuust H frame. Wist je dat je de kleur van de kuip kunt matchen met het onderstel van de tafel? Zo kun je jouw ideale tuinset helemaal zelf creëren. 

Sophie Studio Yasmani set Hartman

7. SOPHIE STUDIO DINING SET

Dutch design met een moderne en strakke look. De Sophie Studio gecombineerd met de Sophie Studio HPL tafel is een prachtige combi voor de moderne tuin. De Sophie kuipstoel zit als gegoten (als beste uit de zittest)! Het ondestel van de kuipstoel en de tafel is van aluminium, oersterk materiaal! Welk plekje gaat deze tuinset in jouw tuin veroveren?

Sophie Studio Dining set

8. SOPHIE BISTRO SET

Een combinatie van stapelbaar en inklapbaar. De Sophie Pro dining stoel is vervaardigd uit een kunststof kuip en een aluminium onderstel. Om extra ruimte te besparen kun deze hstoel gestapeld worden. Ideaal te combineren met het inklapbare bistrotafeltje. 

Sophie Pro Bistro set

9. SOPHIE ELEMENT ROUND TABLE

De Sophie Element kuipstoel met de Sophie Element tafel in onze nieuwe kleur misty grey! De Sophie Element biedt optimaal zitcomfort door de armleuning en curve-vormige ondersteuning in de rug. De rechthoekige vormen in de stoel- en tafelpoot komen overeen. 

Sophie Element round dining set van Hartman

10. SOPHIE ELEMENT DINING SET

Een moderne witte tuinset dat zorgt voor frisheid in jouw tuin. Ontmoet de Sophie Element dining in combinatie met de rechthoekige Sophie Element tafel. Heerlijk zitten en genieten aan een moderne tafel, dat klinkt goed toch?

Sophie Element dining setWelcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands