Hartman op de vt wonen&design beurs

Geplaatst op: Categorieën: Nieuws van Hartman

Hartman staat voor het eerst op de vt wonen&design beurs. Het grootste woonevenement van Nederland vindt plaats van 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam. 
Je vindt ons in hal 11 stand 056. Tijdens deze beurs organiseren wij twee toffe acties, in deze blog lees je hier meer over. 

VT Wonen beurs

Design jouw Sophie en win je eigen ontwerp!

Ben jij ook een ware Picasso en zou jij het te gek vinden om ook jouw eigen stoel te customizen? Via de digitale zuilen in onze stand heb je de mogelijkheid om jouw eigen Sophie te ontwerpen! Door een online simulatie kun je zelf jouw eigen design, kleuren, patronen toevoegen op de Sophie stoel. De ingezonden designs worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit; Reina Albinus (hoofdredacteur Tuincomfort en vakspecialist op het gebied van tuin en trends), Alex Speelman (trendwatcher in de interieur- en modebranche) en Stefanie Semmekrot (Marketing Manager Hartman Outdoor Products B.V.). Op zondag 8 oktober wordt de winnaar tussen 15.00u en 16.00u in de Hartman stand (hal 11 -056) bekend gemaakt. Doe mee en wie weet staan er binnenkort 6 (zelf ontworpen) Sophie stoelen inclusief een matchende tafel in jouw tuin!

Henk Schiffmacher Hartman Chair of the year


WIN de custom made Sophie van Henk Schiffmacher

Henk Schiffmacher, een van Nederlands meest bekende tatoeëerders heeft zijn eigen Sophie ontworpen en jij kunt deze winnen! 
Hoe? Kom langs op onze stand en bied mee! Ben jij de hoogste bieder, dan zal deze stoel van jou zijn! De opbrengst gaat volledig naar Orange Babies, de stichting waar Henk Schiffmacher ambassadeur van is.

Henk Schiffmacher Hartman

 

  Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands