Kunststof tuinstoel Sophie

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Op zoek naar hippe én moderne kunststof tuinstoelen die ook nog eens lekker zitten? Ontmoet onze Sophie kuipstoel. Lees over de voordelen van kunststof tuinstoelen en over de verschillende varianten!

 

Kunststof tuinstoel Sophie

Van vroeger uit staat Hartman bekend om de productie van kunststof tuinstoelen, waarmee het begin jaren 80 begon. Kunststof tuinstoelen die goed tegen een stootje konden, die niet verkleurden in de zon én bovendien een mooie toevoeging waren om met vrienden en familie te genieten in de tuin.  

2015 was het jaar waarin designer Geert Steinmeijer bezig ging met het ontwerpen van een kunststof kuipstoel met maar één doel voor ogen; een moderne kuip met een ergonomische vorm waar iedereen goed in kan zitten. Geert: in vele kunststof kuipen heb kun je niet goed zitten omdat het zitvlak niet naar je billen is gevormd. Juist daar hebben we wat op gevonden.
 De mal waarin de kuip is gemaakt, is zo samengesteld dat ieder lichaam de maximale ondersteuning krijgt in de rug die hij of zij ook verdiend.  In 2017 kwam de Sophie stoel op de markt en werd bekroond met de titel; als beste uit de zittest. Inmiddels is de Sophie collectie, die in Nederland wordt geproduceerd, flink uitgebreid met verschillende trendkleuren en unieke onderstellen.


De verschillende kunststof tuinstoelen

De kuip van Sophie is vervaardigd uit 100% recyclebaar kunststof. De zit en de curve van elke Sophie variant is hetzelfde.


Sophie met teak onderstellen? Een erg geliefde combinatie dat zorgt voor een warme uitstraling in de tuin.

Voordelen van kunststof tuinstoelen

Behalve een moderne look hebben onze kunststof tuinmeubelen ook vele voordelen. We zijn niet voor niets dol op kunststof.  Het materiaal kunststof is  gemakkelijk te onderhouden en erg licht van gewicht. Wist u dat onze kunststof meubelen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan? Duurzaam materiaal waar u lang van kunt genieten.

Sophie organic tuinstoelen

Onderhoud van kunststof tuinstoelen

Kunststof tuinmeubelen zijn gemakkelijk schoon te maken. U kunt het meubel het beste reinigen met een vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel. Een voorbeeld van een neutraal reinigingsmiddel is de Hartman Resin cleaner. Vervolgens moet het meubel worden nagespoeld met voldoende water. Het is belangrijk dat u het meubel niet afdekt en dat u ook geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt om vlekken te voorkomen.

Tuinkussens voor kunststof tuinstoelen

Speciaal voor onze Sophie collectie hebben wij zitkussens ontwikkeld in diverse kleuren en patronen. Aan de onderkant van de kussentjes zit een anti slib laag zodat deze niet kan verschuiven. Bekijk de verschillende Sophie kussens hier.

 Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands