Nieuwe Indoor collectie

Geplaatst op: Categorieën: Nieuws van Hartman

Onze nieuwe indoor collectie

Wij zijn ontzettend trots om jullie te kunnen meedelen dat wij gaan starten met een indoor collectie. Binnen een paar dagen zal de introductie van Julia plaatsvinden op de IMM beurs in Keulen. Dit event kan een mijlpaal worden in de geschiedenis van Hartman. Het is niet zomaar een collectie, maar een collectie met een verhaal: Let’s come together!

 Come Together!


Wat maakt het leven waardevol? Als je ouder wordt, besef ja dat het leven niet om één ding draait. Dat is waarom wij comfort, design en kwaliteit samenbrengen in elk product dat we produceren. Samen zijn, zorgt voor een onvergetelijke en mooie dag. Elke dag. Voor jou en iedereen die je uitnodigt! Het is aan jou om er elke dag een feestje te maken. Wij dragen hier graag aan bij.

Laat ik me even voorstellen:

Hallo, ik ben Julia!


Julia Indoor Hartman  Julia Indoor Hartman collectie

Ik heb een scherp oog voor de vorm van het menselijk lichaam. Dat komt goed van pas als je wilt dat iedereen er lekker bij zit. Comfort, design én kwaliteit breng ik samen.

Als lid van de Hartman-familie zit vakmanschap in m’n genen. Eén doordacht principe heb ik nu naar vijf stijlen doorvertaald. Ik laat je graag ontdekken wat dat voor jou als dealer kan betekenen.

Ik kijk er naar  uit je te ontmoeten tijdens de IMM in Keulen van 15 t/m 21 januari.

Indoor collectie Hartman  

 

IMM Keulen. Stand 10.1 F-049 - 15 t/m 21 januari 2018.Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands