Gegrilde maïskolf met honing

Geplaatst op: Categorieën: Recepten



Net even anders; deze zoete maïskolven zijn een verassende toevoeging aan uw barbecuemenu.

Ingrediënten

  • 4 maïskolven
  • Honing (Naar eigen smaak)

Benodigdheden

  • Strijkkwast
  • Spiesen

 Bereidingswijze

  1. Steek de barbecue aan.
  2. Verwijder de bladeren en draden van de maïskolven en kook de maiskolven 10 minuten in een ruime pan water.
  3. Zet de honing (in een kom) met een strijkkwast vast klaar.
  4. Giet het water af een laat de maïskolven iets afkoelen.
  5. Prik een spies horizontaal in de maiskolven om ze eenvoudig te kunnen draaien.
  6. Gril de maïskolven in 7 minuten rondom bruin. Keer de maïskolven regelmatig en strijk ze geleidelijk rondom in met honing.


Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands