Fall/ Winter 2016; Okergeel & Copper Orange

Geplaatst op: Categorieën: Trends

Trends voor het najaar van 2016; Okergeel, groen & Copper Orange

De kleurtrends voor 2016 zijn bekend! Copper Orange, oftewel koper oranje en de meest glamoureuze kleur van het jaar ooit, namelijk; Okergeel, zijn helemaal hot! Deze kleuren zijn fel genoeg om de aandacht te trekken en zijn goed te combineren met vele andere tinten. Denk bijvoorbeeld aan groen en zacht roze. Met deze kleuren haalt u een warme kleurtint in huis of in uw tuin, die naar ons idee vooral in de najaarsmaanden een hoop gezelligheid brengen.
Wist u dat onze sierkussens uit het thema 'Green World' ook super leuk te combineren zijn met deze tinten?
Nu horen wij u denken; "Hartman heeft toch alleen maar kussens voor buiten?" Dat klopt! Maar ze zijn natuurlijk ook gewoon prima te gebruiken om uw woonkamer nog gezelliger te maken! Daarom laten wij u graag wat leuke combinaties zien in de onderstaande voorbeelden. Van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen. Het verschil is haast niet meer zichtbaar, de tuin en de kamer komen steeds dichter bij elkaar.

Het Hartman Green Valley kussen, gecombineerd met verschillende okergeel en groene tinten. 
Trends kussens najaar 2016 tuinkussens Hartman

De combinatie met goud tinten, oranje accenten en aaibare/zachte stoffen geven uw huiskamer of tuin een warm najaarsgevoel.
Hartman kussens goud met groen tint

Mix en match verschillende soorten planten en kleuren voor een leuk contrast in uw tuin of woonkamer.  Op deze foto hebben we het Hartman Casual Orange sierkussen gecombineerd met Okergeel. De sierkussens Colima en Havana Orange zouden hier overigens ook super leuk bij matchen!

Hartman Casual orange sierkussenWelcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands