All Weather
All weather tuinmeubelen... Je hebt er vast al eens van gehoord. Maar wat is het nu precies? Het zijn tuinmeubelen die zo mooi zijn dat ze er bijna uit zien als binnenmeubelen, maar die in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Onze all weather tuinmeubelen hebben als basis een aluminium frame. Het frame wordt bekleed met Quick-Dry-Foam en afgewerkt met een oersterke buitenstof. De all-weather tuinmeubelen zijn speciaal ontwikkeld om het maximale comfort, kwaliteit en design aan je te kunnen bieden. Ze zijn uniek en hebben vele voordelen, deze zijn hieronder voor jou uitgelicht:5 jaar garantie
We testen de All Weather collectie in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op de All Weather collectie van 5 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;

* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

De stoffering

De stof die gebruikt word is lichtbestendig. Dit wil zeggen dat de stof niet verkleurt wanneer het lang bloot wordt gesteld aan zonlicht. Dit komt omdat de stof is gemaakt met solution dyed acrylic. Het verfpigment wordt aan het begin van het maakproces tot in de kern van de vezel gemengd. Hierdoor kan het all-weather product jaren lang in de zon blijven staan.

De stof is ook water en vuilafstotend. Het is zo gemaakt dat het water en het vuil niet in de stof trekt. Hierdoor heeft schimmel geen kans om te kunnen groeien. Eventuele vlekken kunnen heel gemakkelijk schoon gemaakt worden. De vlek trekt niet in de stof waardoor je niet meer uren hoeft te boenen.


Quick-dry-foam

Het Quick-dry-foam waarmee het aluminium frame is bekleed geeft je het maximale zitcomfort. Het zijn stevige kussens waardoor je goede ondersteuning krijgt. Daarnaast is de schuimstof waterdoorlatend en extra ademend. Water en andere vloeibare middelen lopen als het ware door de schuimstof heen, waardoor er geen tijd is voor schimmel vorming. Ook veroorzaken schimmels vaak een zeer onaangename geur, deze geur ontstaat dus ook niet.
Aluminium onderstel

Het sterke en roestvrije aluminium frame is de basis voor de producten. Het aluminium is duurzaam en lichtgewicht. Hierdoor zijn de meubelen makkelijk te verplaatsen. Het aluminium hoeft niet behandeld te worden. Over het frame zit namelijk een coating die al genoeg bescherming biedt. Wanneer je het frame toch wilt reinigen kan dit met neutraal reinigsmiddel en een vochtige doek.


Bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden

Door de combinatie van de stof, het Quick-Dry-Foam en het aluminium onderstel zijn deze producten bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. De all-weather tuinmeubelen kunnen uren in de zon staan zonder dat ze verkleuren en de regen zal niet zorgen voor schimmel of onaangename geuren. Hierdoor is het opbergen van kussens niet meer nodig! Daarnaast zijn alle eventuele vlekken heel gemakkelijk te verwijderen omdat ze niet in de stof trekken.


Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.Benieuwd naar de huidige All-weather collectie? Bekijk deze hier!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands