AluminiumAluminium

Aluminium is één van de meest geliefde materialen voor tuinmeubelen! Dit is niet voor niets want naast de trendy uitstraling, heeft het materiaal aluminium vele voordelen.

Aluminium is oersterk materiaal. Om het aluminium de juiste bescherming te bieden is het materiaal behandeld met een speciale coating. Hierdoor is het optimaal bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Je kunt het materiaal dus onbezorgd het hele jaar door buiten laten staan.

Aluminium is zeer gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Het materiaal is namelijk licht van gewicht. Wij proberen bij elk meubel te streven naar maximaal evenwicht tussen duurzaamheid en het ideale gewicht van het meubel. Het framedikte is in belangrijke mate bepalend voor de duurzaamheid van het meubel. De grotere modellen zijn voorzien van dubbelwandige frames voor extra stevigheid.

 

2 jaar garantie

We testen het aluminium in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op de aluminium producten van 2 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.Easy Dry Foam

De luxere aluminium sets zijn uitgevoerd met Easy Dry Foam kussens. Deze kussens zijn sneldrogend, schimmel- en vuilwerend en extra ademend. Hierdoor kunnen deze kussens tegen aardig wat regendruppels. Wel zijn deze kussens niet geheel waterproof en dienen dus wel separaat opgeborgen te worden.

Onderhoud

Om het aluminium meubel zo mooi mogelijk te houden raden wij aan het meubel tweemaal per jaar te reinigen. Op deze manier blijft uw tuinmeubel in topconditie. Gebruik voor het reinigen een niet-krassend PH neutraal reinigingsmiddel. De Hartman Universal Cleaner is hier zeer geschikt voor. Voeg het reinigingsmiddel toe aan een ruime hoeveelheid water en reinig uw tuinmeubel met een zachte doek. Door veel water te gebruiken, voorkomt je dat er krassen ontstaan door bijvoorbeeld opgewaaid zand.

 

Let op!
Wij raden je af om het aluminium tuinmeubel schoon te maken met een hogedrukreiniger of een agressief schoonmaak- en/of bleekmiddel. Hiermee kun je de coating verwijderen of onherstelbaar beschadigen. Ook bestaat de kans dat het aluminium wit uitslaat. Wij raden je af om je meubel te bedekken met decoratie of andere attributen, hierdoor kunnen er blijvende vlekken of verkleuringen ontstaan. Wees altijd voorzichtig met vuur, olie, vetten of hete voorwerpen bij je meubelen in verband met blijvende schade. Dek je meubel nooit af!

 

Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.

 

Benieuwd naar onze aluminium sets? Bekijk deze hier!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands