HPLHPL

HPL staat voor High Pressure Laminate. Het is een samenstelling van papierpulp, fenolhars en een toplaag van melanine hars. Deze drie lagen worden ‘samengeperst’ onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat er een keiharde, lichtgewicht en duurzame plaat. De HPL plaat is zo hard dat zelfs zonlicht en vocht niet kunnen doordringen. Hierdoor is het materiaal bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Regen dringt niet door en uren zonlicht zullen niet zorgen voor verkleuring. Wij verwerken HPL in onze tuinmeubelen als tafelblad. Alle HPL tafels hebben een aluminium onderstel. Deze twee materialen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.

 

2 jaar garantie
We testen de HPL tafels in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat u een u klacht heeft. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op HPL van 2 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Onderhoud

De HPL tafels hebben zoals genoemd een aluminium onderstel. Het HPL en aluminium zijn beide zeer gemakkelijk schoon te maken. Je kunt de tafels reinigen met water en een zachte doek. Voor een grote schoonmaakbeurt kun je een neutraal reinigingsmiddel aan het water toevoegen. De Hartman Universal Cleaner is hier uitermate geschikt voor. Wij adviseren om het tafelblad na te behandelen met de Hartman HPL Renovator. Hierdoor krijgt het blad een extra beschermlaag voor vlekken en wordt de kleur van het blad behouden.

 

Let op!
Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen, schuursponsjes en middelen die wax bevatten. Deze middelen kunnen namelijk vegen en vlekken achterlaten op het materiaal. Tevens adviseren wij je geen gebruik te maken van een hogedrukreiniger om je tafel af te spoelen, de hoge druk tast het materiaal aan. Dek het product ook nooit af!

 

Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.

 

Benieuwd naar onze tafels? Bekijk deze hier.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands