KeramiekKeramiek

Keramiek wordt gezien als het perfecte materiaal voor tuintafels, het blad voegt elegantie toe in elke tuin. Keramiek is zeer bestand tegen hitte, vocht en zonlicht.  Hierdoor kunnen de tafels gerust het hele jaar door buiten blijven staan, ze worden namelijk niet aangetast door de verschillende weersomstandigheden. Doordat keramiek bikkelhard is, zijn de tafelbladen krasbestendig. Materiaal dat jarenlang mooi blijft.

 

Onderhoud

Keramiek heeft heel weinig onderhoud nodig. U kunt het meubelen schoonmaken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel, wij raden de Hartman Universal Cleaner aan. Vervolgens kunt u het meubel naspoelen met voldoende water.

Let op!

Gebruik geen hogedrukreiniger om uw keramieken tafelblad af te spoelen. De hoge druk tast het materiaal aan. Verder raden wij af om uw tuinmeubel schoon te maken met schuur- en/of bleekmiddel of allesreiniger. Hierdoor kunnen er namelijk scheurtjes ontstaan in het materiaal waarin zich vuil kan ophopen. Tevens adviseren wij u om de meubelen niet af te dekken of om langdurig decoratiemateriaal, zoals bloempotten, placemats, tafelkleden of andere producten, op de meubelen te plaatsen daar er blijvende vlekken of verkleuring kan ontstaan.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands