KeramiekKeramiek

Keramiek wordt gezien als het perfecte materiaal voor tuintafels, het blad voegt elegantie toe in elke tuin. Keramiek is zeer bestand tegen hitte, vocht en zonlicht. Hierdoor kunnen de tafels gerust het hele jaar door buiten blijven staan, ze worden namelijk niet aangetast door de verschillende weersomstandigheden. Doordat keramiek bikkelhard is, zijn de tafelbladen krasbestendig. Materiaal dat jarenlang mooi blijft.

 

2 jaar garantie
We testen het keramiek in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op het keramiek van 2 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Onderhoud

Keramiek heeft heel weinig onderhoud nodig. Jekunt het meubelen schoonmaken met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel, wij raden de Hartman Universal Cleaner aan. Vervolgens kun je het meubel naspoelen met voldoende water.

Let op!

Gebruik geen hogedrukreiniger om je keramieken tafelblad af te spoelen. De hoge druk tast het materiaal aan. Verder raden wij af om je tuinmeubel schoon te maken met schuur- en/of bleekmiddel of allesreiniger. Hierdoor kunnen er namelijk scheurtjes ontstaan in het materiaal waarin zich vuil kan ophopen. Tevens adviseren wij je om de meubelen niet af te dekken of om langdurig decoratiemateriaal, zoals bloempotten, placemats, tafelkleden of andere producten, op de meubelen te plaatsen daar er blijvende vlekken of verkleuring kan ontstaan.Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands