Kunststof50 jaar vakmanschap

Als merk staan wij bekend om onze eigen productie van kunststof tuinmeubelen. Van kunststof klapstoel, tot moderne kunststof kuip, maar nog steeds diezelfde kwaliteit door ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap.  

 

Kuipstoel Sophie

De Sophie kuipstoel is op de markt gebracht met maar één doel: een heerlijk zitcomfort voor iedereen. Wij garanderen een bijzonder zitcomfort door onze eigen unieke mal te gebruiken. Deze mal zorgt voor een curve in de rug die maximale ondersteuning biedt, maar ook zorgt voor een aflopend zitoppervlak dat extra comfort garandeert.

 

5 jaar garantie

We testen de kuipen in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. We garanderen dat de kunststof kuipen vele jaren mooi blijven en geven 5 jaar garantie.

 

100% recyclebaar

Wij gebruiken voor onze kunststof kuipen 100% recyclebaar kunststof. Dit houdt in dat we een circulair productieproces hebben. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de vele kunststof tuinmeubelen die we op de markt introduceren. Met de Green Valley stoel gaan we nog een stapje verder en laten we zien dat we een steentje bijdragen aan het wereldwijde plastic afvalprobleem.. De Green Valley stoel is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en hiermee wordt er maar liefst 5 kg minder CO2 uitgestoten per stoel.

 

Onderstellen

De kunststof kuipen zijn verkrijgbaar in combinatie met verschillende onderstellen: 

Rondo

Element

Studio

Pro

Teak


Bekijk hier alle Sophie stoelen.

 

Onderhoud

Onze kunststof kuipen zijn bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden, hierdoor kan de stoel zorgeloos het hele jaar buiten blijven staan. Om uw kunststof tuinstoel in topconditie te houden raden wij een schoonmaakbeurt van minimaal één keer per jaar aan. Reinig de stoel met een vochtige doek en neutraal reinigingsmiddel, aan te raden is de Hartman Resin Cleaner. U kunt het meubel vervolgens naspoelen met voldoende water.

 

Let op!

Gebruik geen harde borstel, hogedrukreiniger of schuurmiddel. Hierdoor ontstaan scheurtjes in het kunststof waar zich vuil op in hoopt. Dek de stoelen ook nooit af! Wees te allen tijde voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands