Teak


Ons teakhout FSC of IWL gecertificeerd, dit geeft garantie dat bomen op verantwoorde wijze worden geplant en gekapt op door de staat beheerde plantages.2 jaar garantie
We testen het teak in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op teak van 2 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Onderhoud

Teak kun je het beste schoonmaken met de Hartman Teak Cleaner. De Teak Cleaner breng je aan op het meubel en kun je reinigen met een borstel. Het is belangrijk je meubel goed na te spoelen met water en te laten drogen. Wil je de oorspronkelijke kleur van het teakhout behouden? Behandel het dan na met een Teak Protector. Teak heeft de eigenschap dat het product gaat vergrijzen (dit doet niet af aan de kwaliteit van het product) Het is heel belangrijk het meubel kurkdroog is voordat de Protector wordt aangebracht, anders kunnen er verkleuringen of vlekken ontstaan.

De Teak Cleaner en Protector zijn er in drie soorten voor de drie verschillende teak kleuren (Vintage Brown, Light Grey, Natural Colour).

 

Let op!

Gebruik van een hogedrukreiniger raden wij ten stelligste af evenals reinigen met een agressief middel. Wees voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij je houten meubel in verband met blijvende schade. Tevens adviseren wij je om de meubelen niet af te dekken of om langdurig decoratiemateriaal, zoals bloempotten, placemats, tafelkleden of andere producten, op gerecyclede teak meubelen te plaatsen daar er blijvende vlekken of verkleuring kan ontstaan.

Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.


Benieuwd naar onze teak sets? Bekijk ze hier!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands