WickerWicker

Wicker is een enorm populair materiaal voor tuinmeubelen. Het is een vlechtwerk van polyethyleen (kunststof) draad wat vaak wordt verwerkt in de afwerking van een lounge set of tuinstoel. Ons wicker   wordt zorgvuldig gevlochten en kenmerkend zien de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De manier van vlechten, de kleuren én diktes van het wickerdraad maken het verschil.

 

2 jaar garantie
We testen het wicker in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op wicker van 2 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Onderhoud

Je kunt de wicker tuinmeubelen het mooiste houden door deze twee maal per jaar te reinigen. Je kunt het meubel reinigen met een lauwe vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel. Wij raden de Hartman Universal Cleaner aan. Na het behandelen met de cleaner kun je het meubel afspoelen met voldoende water.

 

Let op!

Dek je tuinmeubelen niet af! We raden je ook af om een vlechtwerk meubel langdurig te bedekken met decoratie of andere attributen, hierdoor kunnen namelijk blijvende vlekken of verkleuringen ontstaan. Gebruik voor het schoonmaken nooit een hogedrukreiniger, allesreiniger, schuur- en/of bleekmiddel. Dit tast het materiaal aan waardoor er scheurtjes ontstaan in het kunststof waar zich vuil op in hoopt. Wees altijd voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade. Daarnaast is het aan te raden om meubelen niet te gebruiken bij vorst. Vorst maakt het draad namelijk minder buigzaam waardoor het kan knappen.Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht heeft. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.


Benieuwd naar onze wicker sets? Bekijk ze hier!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands