WickerWicker

Wicker is een enorm populair materiaal voor tuinmeubelen. Het is een vlechtwerk van polyethyleen (kunststof) draad wat vaak wordt verwerkt in de afwerking van een lounge set of tuinstoel. Ons wicker   wordt zorgvuldig gevlochten en kenmerkend zien de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De manier van vlechten, de kleuren én diktes van het wickerdraad maken het verschil.

Ons wicker is uitgebreid getest op weersbestendigheid en Uv-licht. Het meubel is bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden en kan gerust het hele jaar door buiten blijven staan. Er zal ook geen verkleuring optreden door blootstelling aan zonlicht. De wicker meubelen bestaan uit een aluminium frame met een beschermende coating.

 

Onderhoud

U kunt de wicker tuinmeubelen het mooiste houden door deze twee maal per jaar te reinigen. U kunt het meubel reinigen met een lauwe vochtige doek en een neutraal reinigingsmiddel. Wij raden de Hartman Universal Cleaner aan. Na het behandelen met de cleaner kunt u het meubel afspoelen met voldoende water.

 

Let op!

Dek u tuinmeubelen niet af! We raden u ook af om een vlechtwerk meubel langdurig te bedekken met decoratie of andere attributen, hierdoor kunnen namelijk blijvende vlekken of verkleuringen ontstaan. Gebruik voor het schoonmaken nooit een hogedrukreiniger, allesreiniger, schuur- en/of bleekmiddel. Dit tast het materiaal aan waardoor er scheurtjes ontstaan in het kunststof waar zich vuil op in hoopt. Wees altijd voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade. Daarnaast is het aan te raden om meubelen niet te gebruiken bij vorst. Vorst maakt het draad namelijk minder buigzaam waardoor het kan knappen.


Benieuwd naar onze wicker sets? Bekijk ze hier!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands