Waarom een Hartman?

Hartman biedt meer dan alleen tuinmeubelen! Benieuwd welke merkwaarden Hartman heeft om jou optimaal te laten genieten van het buitenleven en jarenlang plezier te laten bleven met jouw tuinset? Scroll gauw verder!

1
Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussen die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. 

Kwaliteit ontstaat niet zomaar. Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

2
Design

Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig én exclusief design! Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om jouw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. 

Elk jaar probeert ons designteam jou te verrassen met de nieuwste technieken, trends en meest comfortabele tuinmeubelen. 

3
Comfort

Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

4
Social

Gemakt dient de mens. Al onze meubelen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te laten genieten van de tijd die je doorbrengt met je familie of vrienden. Samen kun je genieten van het buitenleven!

5
Een Hartman is BETROUWBAAR

Niet voor niets ziet u nog overal onze kunststof kuipjes en oude standenstoelen opduiken. Vaak als tuinmeubilair '‘erbij’ maar soms ook in andere situaties waar een extra zitplaats goed van pas komt. Sommige van die Hartmanstoelen gaan al vele tientallen jaren mee. Een kleine blik in uw familiealbum laat heel wat buitenplaatjes zien waarop Hartman present is. We zijn ermee opgegroeid. Maar, kwaliteit ontstaat niet zomaar… Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter. Die dezelfde strenge normering hanteert als TNO en TUV Nederland. Geen wonder dat je veel langer kunt genieten van een Hartman! En ja, daar betaalt u soms wat meer voor. Maar wie rekent ziet al snel dat een originele Hartman echt vele jarenlanger meegaat en daardoor dus een veel betere investering vormt. Dat gold voor onze oude witte kuipjes en kunststoffen standenstoelen, dat geldt ook nu weer voor onze hele collectie in wicker en in aluminium. Trends, kleuren en materialen veranderen. Kwaliteit blijft!

6
Een Hartman is EEN SLIMME INVESTERING

7
Een Hartman is GARANTIE

Wanneer u een Hartman in uw tuin haalt, hebt u de garantie dat u er lang van zult genieten. Door het gebruik van weerbestendige kleurechte en stijlvaste materialen zijn we overtuigd van ons product en daar staan we dan ook voor! Op al uw Hartman meubelen krijgt u twee jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Maar reken er maar op dat u er nog veel langer plezier van zult hebben.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands